Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Akreditovane laboratorije SGS-a mogu pomoći da obezbedite usaglašenost svojih produizvoda sa inmetro sertifikacijom, u skladu sa zahtevom braziliskog programa za sertifikaciju igračaka.

U 2009. godini je braziliska vlada izdala nove zahteve za obaveznu inmetro sertifikaciju za igračke. SGS vam može pomoći da obezbedite usaglašenost svojih proizvoda sa brazilskim programom za sertifikaciju igračaka, ako nameravate da tamo prodajete svoje igračke.

Možemo ispitati vaše igračke prema sledećoj Uredbi Inmetro 321 o modelima:

  • Model 4 - model sertifikacije za tip i ispitivanje uzoraka uzetih na tržištu i u fabrici ili skladištu
  • Model 5 - model sertifikacije sistema upravljanja kvalitetom vezan za ispitivanje proizvoda
  • Model 7 - model grupne sertifikacije

Naša laboratorija u Brazilu je akreditovana od strane Inmetro-a da vrši ispitivanje u skladu sa NM 300 delovi 1 do 6. Akreditovane laboratorije za ispitivanje mogu bti ili one u Brazilu ili inostrane. Naše laboratorije u Hong Kong, Kina i Ženšenu su akreditovan od strane Inmetro (uključujući i model 7).

Za model 5 možemo proveriti proizvođača, jer smo podizvođač bilo kog sertifikacionog tela ili vršimo sertifikaciju prema ISO 9001.

Kontaktirajte nas još danas da biste saznali kako vam progam sertifikacije od strane SGS-a može pomoći da obezbedite usaglašenost svojih proizvoda sa novim brazilskim zahtevima.