Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Potvrdite da su vaši proizvodi bezbedni uz testiranje za JPMA sertifikaciju koje vrši SGS.

SAD nacionalna trgovinska organizacija, Asocijacija proizvođača proizvoda za maloletnike (Juvenile Products Manufacturer’s Association, JPMA), razvila je program JPMA sertifikacije kao odgovor na sve veću regulaciju i nadzor proizvoda za maloletnike. Zasnovano na usklađenosti sa Američkim društvom za testiranje i materijale (American Society for Testing & Materials, ASTM) i saveznim propisima (npr. CFR i CPSIA), ovaj program inkorporira zahteve nekoliko glavnih trgovaca na malo. Fokusira se i na istražno ispitivanje proizvoda za decu u proizvodnji i njihovu sertifikaciju pred izlazak na tržište.

Koje su prednosti JPMA sertifikacije?

Proizvođači, kupci i maloprodajni trgovci koji odaberu JPMA sertifikaciju imaće prednosti od naših nezavisnih i JPMA odobrenih laboratorija za testiranje kod trećih strana. Ispunjenje JPMA standarda demonstrira vašu posvećenost bezbednosti potrošača i pomaže vam da izgradite poverenje u vaše proizvode i brend.

JPMA program sertifikacije:

  • pruža sveobuhvatniji i logičniji tok ispitivanja;
  • obraća se trgovcima u maloprodaji i malim i velikim proizvođačima;
  • postavlja standard koji su prihvatili vlada i trgovci u maloprodaji;
  • smanjuje dupliranje i suvišnost ispitivanja – sa JPMA možete da ispunite više zahteva trgovaca u maloprodaju pomoću jednog programa ispitivanja, štedeći vreme i novac;
  • povećava poverenje potrošača i maloprodajnih trgovaca kroz ispitivanje treće strane;
  • Pečat JPMA sertifikacije (koji može biti stavljen na proizvode i ambalažu) ima veliko priznanje od strane potrošača – on pokazuje da su proizvodi ispunili najviše bezbednosne standarde.

JPMA odobrena partnerska laboratorija za ispitivanje

SGS je JPMA odobrena partnerska laboratorija za ispitivanje – mi posedujemo najveću laboratoriju za isptivanje za JPMA sertifikaciju. Sa decenijama iskustva i globalnom mrežom stručnjaka iz oblasti proizvoda za maloletnike, posvećeni smo da podržimo sve vaše potrebe za ispitivanjima i da budete u toku sa promenama u delatnosti.

Neka SGS bude vaš izbor JPMA laboratorije za testiranje. Pozovite nas još danas da biste saznali kako možemo da vam pomognemo da pokažete da vaši proizvodi ispunjavaju zahteve programa JPMA sertifikacije.