Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Roditelji i negovatelji žele da budu sigurni da su proizvodi koje kupuju za decu kreirani tako da se imala na umu bezbednost njihove dece.

Dečija oprema i nameštaj za decu mogu da izgledaju bezbedno, ali ovi proizvodi predstavljaju opasnost ako nisu proizvedeni prema tačnim standardima.

U SGS-u pružamo spektar usluga savetovanja, obuke, razvoja proizvoda, ispitivanja, provere i kontrole da bi se osigurala vaša usaglašenost da strogim propisima širom sveta, čime se potvrđuje bezbednost i kvalitet proizvoda za decu koje plasirate na tržište.

Pošto učestvujemo u komitetima za standardizaciju, mi smo uvek u toku sa regulatornim zahtevima za proizvode za decu koji važe širom sveta, kao što su Zakon o poboljašnju bezbednosti robe široke potrošnje (CPSIA) u SAD ili dekret 91-1292 u Francuskoj, i drugim zakonima primenjivim za dečije proizvode kao što su EU propis o upotrebi hemikalija – REACH.

SGS-ove laboratorije su međunarodno priznate od strane velikih industrijskih asocijacija, akreditovanih tela i nadležnih organa, a naše usluge pokrivaju sve vrste proizvoda za decu.