Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Sveobuhvatne usluge SGS-a za ispitivanje tekstila i vlakana vam pomažu da ispunite regulatorne zahteve za širok spektar gotovih proizvoda, materijala i komponenti.

Možemo obezbediti da materijal koji kupite ima pravi kvalitet i sadržaj vlakana. Naši iskusni analitičari vlakana su u stanju da identifikuju različita luksuzna vlakna kao što su kašmir i moher, kao i prirodna vlakna, uključujući ramiju, lan i konoplju. Za obavljanje ove analize naši stručnajci koriste mikroskope visoke rezolucije za tehniku skeniranja elektronskim mikroskopom (SEM).

Svaki test vlakana koji vršimo se pridržava odgovarajućih definisanih standarda i propisa, smanjujući rizik od neusklađenosti. Takođe obavljamo ove testove u skladu sa vašim zahtevima, da biste bili sigurni da ispunjavate sopstvene ugovorne obaveze.

Pošto su naše dobro opremljene laboratorije akreditovane u uglednim nacionalnim programima, dobićete rezultate koji su nezavisni i proverljivi. Takođe imamo akreditacije od odgovarajućim industrijskih tela kao što je Institut proizvođača kašmira i kamilje dlake (CCMI) i Međunarodni biro za paperje i perje (IDFB).

Pored toga, geografski obim naše mreže znači da možete računati na efikasno potrebno vreme za dobijanje rezultata ispitivanja i uvećati efikasnost svog poslovanja. A pošto standardizujemo svoje usluge i postupke možete biti sigurni u našu tačnost i doslednost - gde god da ste u svetu.

Kontaktirajte SGS već danas da biste saznali kako naše usluge ispitivanja sastava materijala i vlakana mogu da vam pomognu da ispunite regulatorne zahteve i uvećate radnu efikasnost.