Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Usluge ispitivanja i tehničke podrške za tekstile i gotovu odeću u sektorima elegantne sportske, funkcionalne, udobne i ležerne odeće.

Trend elegantne sportske odeće izbrisao je granice između funkcionalne i ležerne odeće. Funkcionalna odeća više nije tržišna niša, već se na ubrzano rastućem tržištu odeće sada na nju posmatra kao na poseban sektor.

Svest potrošača i dokazivanje tvrdnji

Kada kupuju komad funkcionalne ili sportske odeće, potrošači prilikom odlučivanja uzimaju u obzir funkciju odevnog predmeta, performanse, udobnost, vrednost za novac i reputaciju brenda. Brendovi bi trebalo da osiguraju da funkcionalne tvrdnje o proizvodu na tržištu ispunjavaju zahteve za performansama za koje je proizvod namenjen i na taj način da ispunjavaju očekivanja kupaca.

Prednosti SGS-ovog funkcionalnog ispitivanja odeće

Pomoću naše prvoklasne opreme za ispitivanje funkcionalnosti i stručnosti, možemo vam pomoći da potkrepite tvrdnje o proizvodima ispitivanjem tkanina, sistema tkanina i gotove odeće kako bismo odredili njihov učinak tokom sportskih i aktivnosti na otvorenom za koje je namenjena.

Naše usluge obuhvataju:

  • jednostavnu negu;
  • udobnost nošenja;
  • zaštitu;
  • zdravlje;
  • e-funkciju.

Pomoću naše globalne stručnosti i punog opsega usluga u oblasti funkcionalne i sportske i ležerne odeće, možemo podržati vaše poslovanje na tržištu odeće sa dobrim performansama. Pozovite nas već danas.