Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS i Savez tekstilnih industrija – AFTEX Udruženja zemalja jugoistočne Azije (ASEAN) - proveravaju kvalitet odeće koju proizvode članovi SAFSA - Izvornog saveza detaljnih usluga ASEAN-a.

Mi radimo sa AFTEKS-em da bi se preispitali standardi usluge kvaliteta saveza i da se obezbedi da su članovi SAFSA koji čine "virtuelne vertikalne fabrike" (VVFs) usklađeni. Poštovanje proverenih standarda gradi kredibilitet na međunarodnom nivou i označava da svi članovi fabrika VVFs proizvode odeću vrhunskog kvaliteta koja ispunjava zahteve kupaca u svetu.

VVFs se šire preko lanca snabdevanja, od pronalaženja izvora tkanina i odeće do biranja šablona, izrade uzoraka i logistike. Da bi pomogli postojećim i potencijalnim SAFSA VVF fabrikama da se pripreme za proveru standarda, naša kontrolna lista provere ide od tekstilne fabrike u mogućnosti za interakciju sa dizajnerima do fabrike odeće u stanju da obezbedi kredite za izvoz.

Kontaktirajte SGS danas da biste saznali kako naša saradnja sa SAFSA može da vam pomogne da podignete standarde kvaliteta i steknete međunarodnu reputaciju kao isporučilaca potpune usluge.