Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Kada se radi o zaštiti vaših proizvoda u transportu, najvažnije je imati ambalažu najboljeg kvaliteta tako da roba stigne na svoje ciljno tržište u istom stanju kao kada je napustila proizvodnu liniju.

Međunarodno udruženje za bezbedan transport (ISTA), međunarodno telo organizacija i profesionalnih pojedinaca posvećenih razvoju, dizajnu i proceni isplativog i zaštitnog transportnog pakovanja, postavilo je standarde za pakovanje koje štiti proizvode od rizika povezanih sa svakodnevnim slanjem.

Službe za ISTA sertifikaciju iz SGS testiraju vaše proizvode u odnosu na ISTA standarde da bi povtvrdile prevoznicima da je vaše pakovanje odgovarajućeg standarda i da bi vašim proizvodima dali nivo zaštite koji je veći nego što ga ima konkurencija koja ne poseduje sertifikacionu oznaku testiranja za transport.

Naše ISTA usluge ispitivanja pakovanja, koje se sprovode u našim ISTA sertifikovanim laboratorijama od strane veoma veštih stručnjaka koji poseduju temeljno znanje o najnovijim metodama i razvojima propisa, proveravaju pakovanje u odnosu na sledeće standarde:

  • 1 Nesimulaciono ispitivanje učinka integriteta
  • 1 Testovi učinka delimične simulacije
  • 1 Testovi učinka opšte simulacije
  • 1 Testovi učinka poboljšane simulacije
  • 1 Testovi učinka članova (uključujući 6-FEDEX-A, 6-FEDEX-B, 6-SAMSCLUB, 6-Amazon.com)
  • ISTA 7 serija: Razvojni testovi

Zaštita vaših proizvoda sa ISTA standardima za pakovanje doneće niz beneficija vašoj organizaciji, uključujući uvećani profit putem smanjenja štete i reklamacija, kao i gubitka proizvoda, poboljšanog zadovoljstva korisnika i bolje reputacije u isporuci visokokvalitetnih proizvoda. Kao svetski lider u kontroli, sertifikaciji i službama kontrole, SGS je prvi izbor za ISTA sertifikaciju za kompanije u različitim industrijama, a sve one primaju isti nivo isporuke i integriteta koje se može očekivati od SGS službi.