Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Roba za sport i slobodno vreme važna je i sve šira oblast poslovanja na međunarodnom planu, kako slobodno vreme i kondicija postaju sve popularniji.

Bicikli su posebno u ekspanziji zbog sve veće popularnosti biciklizma u praktične svrhe i za razonodu, kao i zbog njihove važne uloge u zaštiti životne sredine.

No pošto sportska oprema može da nosi rizik od povreda, ona je takođe u velikoj meri regulisana, te morate da razumete uticaj bezbednosnih zahteva i propisa na vaše proizvode. Obezbeđivanje da su vaši proizvodi najvišeg kvaliteta i usklađeni sa propisima znači da možete da smanjite rizik od povreda i povlačenja skupih proizvoda, kao i da možete plasirati svoje proizvode na tržište sa poverenjem.

Usluge za sport i razonodu od strane SGS-a obezbeđuju dostavu bezbednih proizvoda na ciljana tržišta. Mi smo dobavljač po izboru sa objekima za ispitivanja širom sveta i sveobuhvatno prilagođenim uslugama u svakoj fazi vašeg proizvodnog procesa, da pomognemo u obavljanju:

  • Ispitivanja za usaglašenost sa zakonskim propisima (npr. REACH
  • Procene učinka (npr. trajnost/životni vek, prikladnost za upotrebu)
  • Sertifikacije proizvoda (npr. oznaka CE, GS)
  • Tehničke pomoći
  • Obuka

SGS takođe može da vam pomogne u razvoju sopstvene bezbednosti proizvoda i specifikaciji učinka za sve svoje potrebe u vezi sportske opreme, uključujući bicikle, opremu za vežbanje, kugle, skejtborde, stepere, kacige itd.