Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Uradi sam i hardversku opremu koju su ranije uglavnom koristili stručnjaci sve više koriste potrošači koji žele sami da obave posao.

Ne samo da je potrebno da ti proizvodi dobro obave posao, već sada mnogo više nego ikada pre treba jasno da obezbede informacije o bezbednosti i ispune ostale bezbednosne standarde čiji je cilj zaštita korisnika od povređivanja.

Bilo da ste proizvođač, distributer ili prodavac opreme uradi sam, alatki ili hardvera, SGS može ne samo da vam pomogne da ostvarite standarde bezbednosti i efikasnosti već i da vam bude partner tokom celog postupka proizvodnje i lanca dostave, obezbeđujući maksimalnu efikasnost i minimalni rizik u svakoj fazi.

Kada poslujete sa nama, dobijate iskustvo u pružanju programa kontrolisanja, ispitivanja, sertifikacije i verifikacije koje je duže od jednog veka, a počinjete da radite i sa stručnjacima u svom polju koji posluju sa velikim klijentima širom sveta.

Pored toga što posedujemo detaljno znanje o tržištu opreme uradi sam, alatkama i hardveru, mi smo stručnjaci za regulatorne zahteve koji postoje u različitim geografskim regionima, tako da istovremeno osiguravamo da vaši proizvodi ne budu izuzeti pre nego što budu plasirani na tržište zbog neusaglašenosti sa lokalnim ili međunarodnim propisima.  

Nije bitno da li tražite od kompanije SGS da razvije program poslovne aktivnosti širokog opsega ili da pruži podršku tokom najveće aktivnosti, možete biti sigurni da ste angažovali bezbedan par ruku jer to pokazuje naš uspeh širom sveta.