Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS-ov program razvoja prodavca osigurava usaglašenost sa standardima kvaliteta, optimizacijom procesa i unapređenjem korisničke usluge tokom svih postupaka prodaje.

Razvoj i usaglašenost prodavca automobila je ključna komponenta u vašoj potrazi sa konkuretskom prednošću, pošto ona osigurava ujednačenost usluge i stručnost koju korisnici cene. Mi pružano usluge nezavisnog nadzora i proveravanja koje osiguravaju da će vaša mreža prodavaca ispuniti industrijske standarde, kao i vaše određene zahteve. Na primer, možemo proveriti spoljašnji izgled prostorija prodavca, tehničko znanje osoblja, opseg usluga u vezi ponude i još puno toga.

Naši proveravači imaju potrebnu komercijalnu svest i relevantno industrijsko znanje da mogu da pruže poverljiv savet vašim prodavcima. Pored toga, to što posedujemo međunarodnu mrežu znači da možemo da pružimo usluge bez obzira gde se nalaze vaše prodaje.

Kontaktirajte SGS da biste saznali kako naše usluge razvoja prodavaca mogu da podignu standarde kvaliteta i unaprede korisničku uslugu.