Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Predkvalifikaciono ispitivanje je brza i efikasna usluga prilagođenog ispitivanja koje pruža SGS, a koje osigurava da će vaši moduli PV prototipa i PV sistema izdržati proveru kvalifikacije i dizajna.

Standarde u solarnoj industriji konstantno pregledaju radne grupe u datoj delatnosti. Unapređeni zahtevi testova na kraju vode do efikasnijih PV modula, ali to znači da kada razvijete modul prototipa morate biti sigurni da će on odgovarati standardima IEC testa.

SA SGS, predkvalifikaciono ispitivanje pruža sve što vam je potrebno da biste procenili vaše nove module pre procedure IEC kvalifikacionog ispitivanja. Predkvalifikaciju možete koristiti kada treba da:

 • budete sigurni da su podaci u vašim modulima ispravni
 • maksimalno da iskoristite prednost izveštavanja naših nezavisnih laboratorija, na primer za spoljne komunikacije sa investitorima
 • osigurate da će modul prototipa proći procedure standardnog testa

Naša predvalifikacija procenjuje vaše module pre i nakon izlaganja različitim vrstama stresa. To činimo vizuelnom kontrolom, ispitivanjem izolacije i merenjem performanse. Niz testova koje sprovodimo uključuje:

 • Dugotrajno ispitivanje
  Svaki uzorak mora da prođe niz kombinovanih testova za vlažnu toplotu 1500 h, vlažnost-smrzavanje (HF) 20 dana, temperaturni ciklus (TC) 200 ciklusa, test premosne diode
 • Dugotrajno ispitivanje plus
  Neki uzorci moraju da prođu dodatne testove kao što su UV, vruća tačka, nepogode i mehaničko opterećenje
 • Dvostruke ili trostruke klimatske simulacije
  Vlažna toplota 3000 h, TC 600, HF 30
 • Ispitivanje mehaničkog opterećenja
  5400 Pa, udar, seizmičko ispitivanje, vazdušni tunel
 • Električna bezbednost i ispitivanje na požar
  u skladu sa IEC, UL i ASTM standardima
 • Ponašanje pri temperaturama
  Kao što su ispitivanje vrele tačke serija modula i infracrvenih (IR) slika
 • Ispitivanje

Naše globalno znanje, stručnost i najsavremenija postrojenja za solarnu energiju osiguravaju proizvođačima razvoj boljih solarnih proizvoda koji se mogu prodavati na tržištima širom sveta. Kao vodeća kompanija na tržištu, nudimo ne samo usluge ispitivanja i izdavanja sertifikata, već i usluge namenjene čitavom lancu vrednosti u industriji fotovoltažnih proizvoda.

Sa našim uslugama ispitivanja možete biti sigurni u pouzdanost i preciznost usluge. Fleksibilni smo u odnosu na vaše potrebe i možemo ponudi kratko vreme izvršenja.

Kontaktirajte SGS da biste saznali kako naše ispitivanje predkvalifikacije može da vam poboljša poslovanje.