Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Stručnost SGS-a je predvodnica za solarnu energiju, a današnja solarna tehnologija nam omogućava da vam pružimo usluge koje će dramatično poboljšati vaš proizvodni proces solarnih modula.

Naši stručnjaci vam mogu pomoci da uključite kriterijume kritične izgradnje i zahteve za usaglašenost od faze dizajna do kraja životnog veka vašeg proizvoda.

Razumevanje propisa i standarda za svaki proizvod i ciljno tržište je neophodno za vaš proizvodni proces modula, a mi vam možemo pomoći da smanjite rizik, poboljšate efikasnost i obezbedite usaglašenost kroz ceo proces proizvodnje.

Razvijamo metode ispitivanja i sarađujemo na istraživanju i razvoju projekata sa organizacijama širom sveta i to iskustvo nam daje šira znanja koja moramo da vam ponudimo uz savete i uputstva, kako bi održali visoke standarde kvaliteta kroz ceo proces proizvodnje. Putem kontrole, tehničke konsultacije, nadzora izgradnje i verifikacije učinka osiguravamo da vaši solarni moduli zadovoljavaju zahteve u pogledu solarne energije. Saznajte više.