Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Solarna energija je naobnovljiviji dostupan izvor energije. Današnja tehnologija omogućava nam višestruku upotrebu solarne energije, uključujući električnu energiju, grejanje i hlađenje, osvetljenje i sakupljanje energije .

U SGS-u nudimo spektar usluga za podršku vašim projektima solarne tehnologije, od analize istraživanja i projektovanja do modula za ispitivanje, solarnih i fotonaponskih sertifikacija.

Naše usluge su osmišljene tako da pokriju ceo lanac vrednosti investicija u sistem solarnih modula, od početka do kontrole proizvodnje, tehničke konsultacije, nadzora izgradnje i verifikacije učinka, osiguravajući da vaši solarni moduli zadovoljavaju zahteve u pogledu solarne energije.

Mi imamo mrežu stručnjaka za obezbeđenje usluga solarnih ispitivanja, sertifikacije i verifikacije u širokom rasponu delatnosti i sektora. Naše laboratorijske prostorije su na raspolaganju stalno i pružaju brz odgovor da bi omogućile da se vaši projekti ostvaruju besprekorno i na vreme.

Naša globalna znanja, napredna oprema za solarna ispitivanja i tim stručnjaka nam omogućavaju da vam ponudimo širok spektar usluga - za proizvodnju i rad sistema solarnih modula. Saznajte više.