Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Visoki zahtevi postavljeni na krajnje proizvode znače da kvalitet vaših elektronskih uređaja treba da bude garantovan tokom celog procesa proizvodnje.

Čak i najmanji tragovi zagađenja ili razlike u hemijskim komponentama mogu uticati na funkcionisanje vaših uređaja. Rano otkrivanje procesa ispod standarda i nepouzdane proizvodnje znače da možete izbeći neočekivane troškove i kašnjenja i zaštititi se od potraživanja usled neusaglašenosti.

SGS nudi potpunu uslugu postupka za kontrolu kvaliteta kao deo vašeg rešenja za mikroelektroniku, uključujući građevinsku analizu, obrnuti inženjering, posredničko ispitivanje i analizu materijala i procesa. Ispitujemo sirovine i gotove proizvode u različitim fazama proizvodnje i redovno verifikujemo čitav lanac snabdevanja i proces proizvodnje, da se obezbedi kvalitet uređaja i njihova usklađenost sa propisima.

Budući da je SGS vodeći u pribavljač analitičkih usluga za industriju poluprovodnika i snabdevače komponentama, možete biti ubeđeni da će vam on pomoći da obezbedite tekuću pouzdanost vaših uređaja. Takođe vam možemo ponuditi usluge kvalifikacije i sertifikacije koje vam omogućavaju da pokažete kvalitet proizvoda i njihovu usklađenost sa propisima.