Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Kao proizvođač, distributer ili uvoznik novih industrijskih mašina suočavate se sa lavirintom međunarodnih propisa, sa različitim zahtevima za različita geografska tržišta.

SGS ima niz usluga u vezi opreme koje će vam pomoći da prođete kroz lavirint propisa i da pokažete klijentima sigurnost, funkcionalnost i efikasnost vaših proizvoda, kao i da pružite vašim mašinama najbolje šanse za uspeh, bez obzira na koje tržište se plasiraju.

Naši posvećeni stručnjaci mogu da oblikuju programe pomoći kroz proizvodnju i lance snabdevanja, počevši sa konsultantskim u idejnoj fazi i nastavljajući kroz kontrolu kvaliteta i mere bezbednosti za vreme proizvodnje do sertifikacije i procene ugovornih, međunarodnih ili državnih očekivanja.

Kada poslujete sa SGS -om dobijate pristup znanju i stručnosti koje smo stekli i razvili od svog osnivanja 1878. godine do međunarodne mreže specijalista i laboratorija. Kao takvi vam nudimo na jednom mestu opremu za ispitivanje, kontrolu i usluge sertifikacije, da biste izneli svoju opremu na tržište što je moguće brže, sigurnije i isplativije.