Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Otkrijte greške u dizajnu sa ispitivanjima HALT (jako ubrzanim životnim vekom) i HASS (praćenjem jako ubrzanog opterećenja) od strane SGS-a.

Ispitivanja HALT i HASS omogućavaju pojedincima zaduženim za razvoj i proizvođačima da brzo i efikasno otkriju slabost proizvoda pre i posle proizvodnje. Naši stručnjaci za ispitivanje pouzdanosti mogu vam pomoći da osmislite i obavite ispitivanja HALT i HASS. Proizvođači često koriste ova ispitivanja zajedno.

HALT

HALT se obično primenjuje tokom procesa projektovanja i omogućava vam da brzo otkrijete slabost proizvoda. To vam omogućava da brzo otkrijete slabost proizvoda, što omogućava promene pre nego počne industrijska proizvodnja. Ispitivanje HALT može vam otkriti više o slabosti proizvoda u roku od nekoliko dana nego što tradicionalna ubrzana ispitivanja mogu u roku od nekoliko nedelja.

Mi izlažemo proizvod ubrzanom starenju kroz termo i opterećenje vibracijom. Naše laboratorije za ispitivanje pouzdanosti promišljeno premašuju očekivane uslove okoline vašeg proizvoda. Da bi pomogli razvoju vašeg proizvoda, naš cilj je da mu aktiviramo propuste i pronađemo ograničenja.

Obično se primenjuju sledeća opterećenja:

  • Opterećenje temperaturom – hladno i toplo
  • Brzi toplotni ciklusi
  • Opterećenje vibracijom
  • Kombinovano opterećenje okoline (vibracija, toplotni ciklusi)

U vazduhoplovnoj industriji HALT je često obavezan jer kvar proizvoda može imati katastrofalne posledice.

HASS

Otkrijte neispravne proizvoda posle proizvodnje pomoću ispitivanja HASS. HASS se obično vrši na licu mesta pre otpremanja umesto da se vrši spaljivanje.

Naši stručnjaci za ispitivanje pouzdanosti će voditi profil razvoja odgovarajućeg opterećenja za vaš(e) proizvod(e). Nivo opterećenja mora biti dovoljno visok da se otkriju greške slabih uzoraka, ali ne toliko visok da se odloži isporuka proizvoda.

Kontakirajtet SGS za više informacija o tome kako vam ispitivanja HALT i HASS mogu pomoći da otkrijete moguće probleme pre izlaska na tržište.