Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

S obzirom na konkurentno poslovanje, neprestano ćete težiti da obezbedite najkvalitetnije usluge i proizvode za vašu ciljnu grupu.

Od suštinskog je značaja, kako biste učestvovali u globalnom lancu snabdevanja i nacionalnoj ili međunarodnoj trgovini, da vaši proizvodi, sistemi ili usluge budu usaglašeni sa primenljivim propisima i standardima. Bez pravilne usaglašenosti, vaš pristup tržištu je ozbiljno ugrožen.

Naše usluge sertifikacije pomoći će vam da sprovedete kritične konstrukcijske kriterijume i zahteve usaglašenosti, od stadijuma nacrta do kraja životnog ciklusa. Možemo da identifikujemo propise i standarde za svaki proizvod, uslugu i ciljno tržište i da zatim ispitamo i izvršimo kontrolu različitih stadijuma proizvodnje i izrade radi utvrđivanja vaše usaglašenosti. Kada su vaši sistemi upravljanja podvrgnuti sertifikaciji, naši proveravači proveravaju usaglašenost sa zahtevima najprimenjivijih standarda.    

Nudimo kompletan sertifikacioni paket za sve delatnosti i sektore, osmišljen prema vašim posebnim zahtevima, koji vam daje pristup globalnim, najboljim praksama. Kada je neophodno da pokažete da su vaši proizvodi ili usluge usaglašeni sa propisima, standardima ili nacionalnim/međunarodnim šemama, naše usluge sertifikacije pružiće vam, kao i vašim mušterijama, neophodnu garanciju.