Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Proizvođači mobilnih uređaja treba da zadovolje standarde kvaliteta mrežnih operatera koristeći i CDMA i GSM tehnologije i vaš prvi korak ka usaglašenosti je RF ispitivanje i usklađenost signalizacije.

U SGS-u su oni uključeni u mogućnosti naših na tržištu vodećih laboratorija za bežična ispitivanja Naše usluge ispitivanja radio frekvencije (RF) proveravaju RF i signalizaciju vašeg bežičnog uređaja u kablovskom okruženju.

Radeći sa 24/7 tako da odgovara rokovima vašeg projekta možete da kupite naše usluge ispitivanja, bilo pojedinačno ili kao deo po meri dizajniranog paketa da zadovolji specifične potrebe vašeg proizvoda. Sve naše laboratorije bežičnih telekomunikacija su ISO17025, PTCRB/ GCF i CTIA/CCF akreditovane sa najnovijom proverenom opremom za ispitivanje u svim frekventnim opsezima GSM, svim CDMA frekventnim opsezima, svim UMTS FDD frekvencijama i nekoliko LTE frekventnih opsega.

Naši iskusni inženjeri su bez premca po poznavanju ove industrije, a imaćete koristi i od obima naših prethodnih projekata na tržištu ispitivanja. Angažujte SGS da sprovede ispitivanje vaše usklađenosti sa RF protokolom i tako obezbedi najbrži plasman vašeg uređaja na tržište.