Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Ubrzajte napredak vašeg uređaja na tržištu ispitivanjem i sertifikacijom od strane SGS-a i uživajte u prednostima rada sa GCF odobrenom laboratorijom koja može da podrži vaš prvi korak u prihvatanju za Vodafon prevoznika.

Na različitim tržištima zahtevi svake mreže operatera su jedinstveni. Da bi radio na Vodafon mreži, vaš uređaj će morati da ispuni njihove zahteve i standarde. Ispitivanje je osmišljeno tako da se proveri usklađenost vašeg uređaja i međusobna kompatibilnost, pokazujući da vaš uređaj nudi obećane usluge korisniku i u skladu je sa kriterijumima kompanije.

Naša svetska mreža laboratorija bežičnih telekomunikacija ima iskustvo i stručnost da podrži obavezni GCF program ispitivanja koji zadovoljava potrebe vašeg specifičnog uređaja. Mi smo jedina nezavisna laboratorija za bežične uređaje koja poseduje sve mogućnosti za ispitivanje za LTE, CDMA i GSM na više lokacija širom sveta.

Uštedite vreme, novac i smanjite ponavljanje ispitivanja. U SGS-u možemo da sprovedemo sva neophodna ispitivanja u okviru naše globalne mreže laboratorija sa kontaktom na samo jednom mestu, sa detaljnim znanjem i iskustvom u ispitivanju da vas podrži u zahtevu za sertifikaciju.