Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Obezbedite da je vaš mobilni uređaj bude u potpunosti usklađen sa Verizon bežičnim uslovima pomoću ispitivanja i sertifikacije od strane SGS-a.

Možemo podržati LTE SFN i usklađenost laboratorije, CCF Core ispitivanje, CTIA OTA i ispitivanje nekoliko Verizon specifičnih zahteva, kao što su VoLTE, objedinjavanje prevoznika, aGPS Audio kvalitet itd. Naše laboratorije u Severnoj Americi su ovlašćene i za Verizon-ov otvoreni razvoj, UMP i programe ispitivanja uređaja u veleprodaji. 

Uštedite ponavljanje i ubrzajte vreme za plasman štedeći na troškovima prepustivši ispitivanja SGS-u.

Naša svetska mreža laboratorija bežičnih telekomunikacija ima iskustvo i stručnost da osmisli program ispitivanja koji zadovoljava potrebe vašeg specifičnog uređaja. Mi smo jedina nezavisna laboratorija za bežične uređaje koja poseduje sve mogućnosti za ispitivanje za LTE, CDMA i GSM na više lokacija širom sveta. Osim toga, možete iskoristiti prednosti naših opsežnih usluga sertifikacije bežičnih uređaja koje obuhvataju Bluetooth, Wi-Fi, odobrenja specifična za zemlju (FCC/IC/CE/KCC/NCC/itd.) i baterije IEEE1725 iIEEE1625.

U SGS možemo da sprovedemo sva neophodna ispitivanja u okviru naše globalne mreže laboratorija i da vam obezbedimo detaljno znanje i iskustvo u ispitivanju na samo jednom mestu za kontakt, da vas podrži u zahtevu za sertifikaciju.

Saznajte više o našim uslugama ispitivanja za Verizon mrežu.