Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Uštedite vreme za plasman i novac ubrzanim ispitivanjem za Sprint sertifikaciju sa SGS-om.

Možemo obezbediti pravo kompletno rešenje za Sprint brendirane i nebrendirane uređaje, pa čak i proširimo svoje usluge za Sprint mrežu partnera i filijala. Možemo obezbediti kompletan paket da biste spremni ušli u Sprint prijemnu laboratoriju i bili na putu za lansiranje na tržište.

Naši iskusni inženjeri mogu prokrčiti put za vaš proizvod obavljanjem većine ispitivanja vezanih za Sprint u SAD i obezbediti jednu tačku kontakta sa industrijom i ispitno znanje da bi podržali vaš zahtev za sertifikaciju. Mi smo jedina odobrena nezavisna laboratorija koja može da podrži Sprint i SLATE ispitivanje akustičnosti.

Naša svetska mreža laboratorija bežičnih telekomunikacija ima iskustvo i stručnost da osmisli program ispitivanja koji zadovoljava potrebe vašeg specifičnog uređaja. Mi smo jedina nezavisna laboratorija za bežične uređaje koja poseduje sve mogućnosti za ispitivanje za LTE, CDMA i GSM na više lokacija širom sveta. Osim toga, možete iskoristiti prednosti našeg opsežnog portfolija koji obuhvata, Bluetooth, Wi-Fi, odobrenja specifična za zemlju (FCC/IC/CE/KCC/NCC/itd.) i baterije IEEE1725 i IEEE1625.

Saznajte više o našim uslugama Sprint ispitivanja.