Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Obezbedite da vaš uređaj bude u potpunosti usaglašen sa AT&T mrežom pomoću ispitivanja koje sprovodi SGS u vezi delatnosti i prihvatanja nosioca.

Mrežni operateri širom sveta diktiraju različite zahteve koje vaši mobilni uređaji moraju da ispune pre nego što dobiju odobrenje za upotrebu u svojim mrežama i prodaju u prodavnicama. SGS upravlja globalnom mrežom laboratorija i odobreno mu je da sprovodi prve faze ispitivanja koje su potrebne za sertifikaciju AT&T uređaja, koje obuhvata PTCRB odobrenje i CTIA OTA odobrenje. SGS takođe može da podrži predispitivanje za sve AT&T specifične zahteve (kao što je ispitivanje polja i 10776).

Mi smo jedina nezavisna laboratorija za bežične uređaje koja poseduje sve mogućnosti za ispitivanje za LTE, CDMA i GSM na više lokacija širom sveta. Osim toga, možete iskoristiti prednosti našeg opsežnog portfolija za sertifikaciju bežičnih uređaja koji obuhvata, Bluetooth, Wi-Fi, odobrenja specifična za zemlju (FCC/IC/CE/KCC/NCC/itd.) i baterije IEEE1725 iIEEE1625.

U SGS možemo da sprovedemo sva neophodna ispitivanja u okviru naše globalne mreže laboratorija, i da vam obezbedimo samo jednu osobu za kontakt koja ima detaljno znanje i iskustvo u ispitivanju da vas podrži u zahtevu za sertifikaciju.

Saznajte više o našim uslugama ispitivanja AT&T isporučioca usluga.