Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Ispunite uslove GSM operatera mobilne mreže u Severnoj Americi (i nekih zemalja/prenosnika u Latinskoj i Južnoj Americi) ispitivanjem u skladu sa standardima odbora za proveru sertifikacije tipa PSC (PTCRB) od strane SGS-a.

PTCRB je globalna organizacija stvorena od strane mobilne mreže operatera da obezbedi nezavisni proces procene za proizvođače uređaja za GSM/UMTS tip sertifikacije. Ona ovlašćuje nezavisne laboratorije, osnovne laboratorije, da sprovode svoj GSM režim testiranja.

Da vam pomogne da dobijete sertifikaciju PTCRB, naša globalna mreža objekata za bežično testiranje ima status osnovne laboratorije. Izaberite SGS kao nezavisnog dobavljača sertifikacije i mi ćemo sprovesti sva potrebna ispitivanja, do GSM standarda, i dostaviti dokumentaciju u bazu podataka o sertifikaciji PTCRB-a. Našu sertifikaciju će proceniti CTIA (Udruženje bežične telefonije) i ako svi uslovi budu ispunjeni izdaće se obaveštenje o vašoj sertifikaciji.

Operatori mreža koji pripadaju PTCRB-u zahtevaju da svi uređaji budu PTCRB sertifikovani i mogu blokirati uređaje koji to nisu. Uređaji koji nisu sertifikovani možda neće moći da dobiju usluge pri romingu na mreži.

Obezbedite svojim uređajima da mogu da pristupe ključnim mrežama sa PTCRB sertifikacijaom od strane SGS-a.