Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Opremite vaše mobilne uređaje tehnologijom da olakšate život. Tehnologija "Near Field Communication" (NFC) omogućava brzo i efikasno plaćanje bez kontakta, nesmetane Bluetooth® i Wi-Fi veze kao i jednostavan prenos podataka između uređaja.

SGS laboratorije za bežične uređaje opremljene su i akreditovane za sertifikatifikaciju NFC Foruma što vam omogućava da pokažete da su vaši uređaji usaglašeni sa objavljenim specifikacijama NFC Foruma. Prednosti sertifikata obuhvataju:

  • Uvrštenost vašeg uređaja u registar sertifikovanih proizvoda NFC Foruma
  • Sigurnost da će vaš uređaj međusobno funkcionisati sa drugim uređajima sa NFC Foruma
  • Kredibilitet za vaš uređaj i podsticaj da druge kompanije upute zahteve za njega
  • Prikazivanje N-oznake NFC Foruma na vašem uređaju koja ukazuje na dodirnu tačku za aktiviranje NFC usluga
  • Prikazivanje sertifikacione oznake NFC Foruma na vašem prodajnom materijalu i pakovanju proizvoda

NFC Forum deluje da bi unapredio tehnologiju, povećao primenu i da bi informisao ljude o interoperabilnosti "Near Field Communication" tehnologije i njenim prednostima Sve NFC transakcije se odigravaju u okviru male površine, bilo gde od tačke dodira do četiri centimetra - ova blizina znači da ne postoji rizik da korisnici izvrše transakcije bez svog znanja.

Naša globalna mreža iskusnih inženjera poseduje temeljno znanje o bežičnim tehnologijama uključujući GSM, CDMA, VCDMA, LTE, Bluetooth, Wi-Fi i ostalim tehnologijama kratkog dometa. Sa više od 130 godina iskustva u ispitivanju, verifikaciji i sertifikaciji vi ste idealan partner za ispitivanje treće strane i sertifikaciju bežičnih uređaja.