Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

CCF (CDMA sertifikacioni forum) je međunarodno neprofitno partnerstvo između CDMA operatora i CDMA dobavljača uređaja za uspostavljanje i održavanje osnovnog postupka globalne sertifikacije uređaja. SGS je kako član tako i podružnica ustanova za ispitivanje (Affiliated Test Facility (ATF)).

CCF koristi prednosti digitalne industrije bežične tehnologije kroz svoje delovanje kako bi unapredio kvalitet putem ujednačene mrežne interoperabilnosti, usaglašenosti proizvoda i osnovnog ispitivanja performansi koje diktiraju međunarodni organi za standard širom sveta. On pruža osnovne karakteristike sertifikata za uređaj na koje se mogu nadograditi ostali postojeći programi sertifikacije kako bi se zadovoljilo tržište, operater i postupci specifični za uređaj.

To što posedujemo stručnost i prvoklasne ustanove za bežično testiranje znači da možemo da pomognemo pružaocima usluga, proizvođačima uređaja, dobavljačima opreme za ispitivanje i proizvođačima infrastrukure da iskoriste prednosti CCF sertifikacije:

  • Ujedanačeni postupak ispitivanja za sve CDMA uređaje - da bi se osigurao isti standardi za kvalitet i performansu
  • Smanjenje dupliranja ispitivanja i troškova - ove rezultate ispitivanja može da koristi više operatera
  • Smanjeno vreme ispitivanja - neprekidan postupak značajno smanjuje vreme sertifikacije, čime se skraćuje vreme do plasiranja na tržište
  • Brzo kretanje kroz postupke ispitivanja koje obavlja operater - otkrijte probleme pre nego što se oni pojave kada operater počne da koristi uređaj ili kada je uređaj već na tržištu

CDMA, koga je dizajnirao Qualcomm u SAD, je vlasnički standard i trenutno je dominantni mrežni standard za Severnu Ameriku i delove Azije. Tehnologija 1xEVDO (Evolution Data Optimized - optimizovana evolucija podataka) je oko 30% brža (mreža - mobilni uređaj) i 400% brže (mobilni uređaj - mreža) os svog prethodnika, 1xRTT.

Obratite se našim stručnjacima za bežičnu vezu da izvrši CDMA sertifikaciju, ubrza plasiranje vaših proizvoda na tržište, i da vam uštedi novac i vreme.