Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Kao polazna tačka u bežičnim vezama kratkog dometa, Bluetooth® pruža korisnicima udobnost povezivanja bez kablova. On pojednostavljuje pronalaženje i podešavanje usluga između uređaja.

U SGS sprovodimo ispitivanje Bluetooth-a na najširem spektru proizvoda i tehnologija kako bismo osigurali usaglašenost proizvoda sa svim relevantnim standardima. Pošto posedujemo akreditaciju SIG (Specijalna interesna grupa) možemo da ispitamo vaš proizvod i dodelimo Bluetooth sertifikat.

U suštini, postoje tri zahteva za sertifikaciju proizvoda koji se odnose na Bluetooth proizvode - odobrenje za vrstu radija, EMC sertifikacija i sertifikat bezbednosti. Naši stručnjaci za bežičnu telekomunikaciju mogu da vas posavetuju o Bluetooth zahtevima za vaše tržište.

Naše službe za Bluetooth kvalifikaciju:

  • Bluetooth R i TTE kvalifikacija
  • Ispitivanje proizvoda Bluetooth
  • Ispitivanje međusobnog funkcionisanja profila
  • Ispitivanje usaglašenosti protokola i profila
  • Ispitivanje RF usklađenosti
  • Regulatorno ispitivanje i odobrenje vrste

Naše ustanove za ispitivanje akreditovane su od strane Bluetooth SIG i koriste samo odobrene ispitivače. Bluetooth je polazna tačka za mnoge velike kompanije u okviru telekomunikacija, IT i delatnosti umrežavanja. Možete nam poveriti da sprovedemo vaše procedure ispitivanja u skladu sa SIG specifikacijama, uključujući BITE ispitivanje.

SGS takođe poseduje odobrenje za vršenje CTIA BT ispitivanja međusobnog funkcionisanja kao i specifične zahteve za nosač Bluetooth-a.

Olakšajte put vašim proizvodima do tržišta sa SGS ispitivanjem Bluetooth-a i uslugama sertifikacije proizvoda.