Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Revolucija u bežičnoj komunikaciji je zahvatila ceo svet, sa brzim razvojem telekomunikacionih tehnologija.

Morate se pobrinuti da budete ispred konkurencije, i da su vaše telekomunikacione tehnologije najnovije i usaglašene sa standardima i propisima kako biste stekli prednost u vremenu i troškovima.

Pružamo kompletna rešenja za bežično testiranje i sertifikaciju, a sa savremenim objektima za testiranje u Evropi, Južnoj Americi i Aziji, mi smo virtuelna globalna laboratorija. Naši kompetentni centri pružaju mrežu veoma iskusnih i veštih stručnjaka, posvećenih inovacijama i poboljšanjima, dajući vam sigurnost koja vam je potrebna u svetu sa sve više regulisanom svetu.

Tu se ne radi samo o plasiranju proizvoda na tržište. Pored ispitivanja proizvoda, možete iskoristiti prednost naše stručnosti u sistemu sertifikacije, provera, kontrola i odobrenja pružaoca usluge. Čak vam možemo pomoći da smanjite vaš uticaj na životnu sredinu sa našim uslugama ekološkog dizajna.

Kao priznati reper za kvalitet i integritet, mi stalno povećavamo naše mogućnosti, kako bismo vam pružili konkuretno mesto na tržištu. Pošto smo član GCF (Global Certification Forum - Globalni sertifikacioni forum) i CCF (CDMA Certification Forum - CDMA sertifikacioni forum), mi imamo aktivnu ulogu u globalnoj tehnologiji, a naši inženjeri su stručnjaci u svom polju znanja, pružajući vam najpotpunija rešenja za telekomunikaciona ispitivanja i sertifikaciju. Saznajte više.