Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

U vreme sve brojnijih međunarodnih tržišta proizvođači, distributeri, uvoznici i prodavci moraju da zadovolje veći broj propisa koji nastoje da obezbede bezbedne i visoko kvalitetne proizvode.

Zadovoljavanje ovih propisa, koji se razlikuju po geografskim oblastima, postavlja tehničke zahteve poslovanju i može da dovede do odliva resursa ili zahteva veštine koje kompanija nema.

SGS pruža tehničku pomoć organizacijama u svim delatnostima da bi im pomogli da se usaglase sa standardima, zakonskim zahtevima ili sertifikacijama.

Bez obzira koji su vaš proizvod ili ciljano tržište, naši stručnjaci će moći da osmisle program tehničke pomoći na osnovu vaših specifičnih potreba, uzimajući u obzir standarde i propise relevantne za specifične proizvode na posebnim tržištima. To uključuje savete i pomoć u proizvodnji obeležavanja kojim se daju informacije o proizvodima na način odgovarajući za različita tržišta širom sveta.

SGS je proaktivan u obezbeđenju da ostanemo u toku sa dešavanjima u najboljoj poslovnoj praksi i zakonskim zahtevima za različite delatnosti, tako da možete biti sigurni da ćemo, kada radite sa nama, predvideti sve moguće tehničke prepreke za plasiranje vašeg proizvoda na različita tržišta što je brže moguće.