Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Uticaj tehnologije na proizvode koje korisnici koriste u svojoj kući ne može se preceniti.

Kako razvoj tehnoloških inovacija poprima sve brži tempo, tako rastu i očekivanja korisnika aparata za domaćinstvo i audio i video proizvoda. Ljudi žele da im njihovi proizvodi pružaju bezbednost, pouzdanost i efikasnost, ali takođe i visoki učinak, bez obzira da li kupuju potrebnu stvar - kao što je mašina za pranje rublja ili pećnica -  ili zvučni sistem za koji smatraju da im upotpunjuje stil života.

Mada je razvoj proizvoda možda sporiji u industriji kućnih aparata i audio i video proizvoda, firme ipak moraju što pre i bezbednije da plasiraju svoje proizvode na tržište, kako bi osigurali da osnovna tehnologija bude najmodernija i usaglašena sa najnovijim propisima.

SGS podržava proizvođače, distributere i trgovce na malo u ovim delatnostima direktno putem lanca proizvodnje i snabdevanja, od faze dizajna proizvoda sve do isporuke. Mi možemo prilagoditi naše usluge da ispunjavaju vaše specifične potrebe - od pružanja sveobuhvatne proizvodne strategije, sve do sertifikacije da bi se ispunili industrijski standardi, ili jednokratnih testova u cilju podrške postupka kontrole kvaliteta ili procene rizika.

Našim uslugama za audio i video i aparate za domaćinstvo veruje se širom sveta, pošto je naš cilj da vam pomognemo da maksimalno uvećate poslovne mogućnosti istovremeno ispunjavajući očekivanja korisnika i zakonodavaca na različitim geografskim tržištima.

Kao vodeća kompanija u svetu za kontrolu, verifikaciju, ispitivanje i sertifikaciju, SGS prati tehnološki, regulatorni i tržištni razvoj - tako da vi možete da nastavite sa svojim primarnim poslovanjem dok vam mi obezbeđujemo prednost nad konkurentima.