Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Da bi vam pomogao u odražavanju kvaliteta u svakoj fazi proizvodnog procesa, SGS vrši provere tokom proizvodnje (DUPRO), gde stručni savetnici procenjuju kvalitet komponenti, materijala i proizvoda tokom proizvodnje.

Naša usluga DUPRO kontrole, koja se sprovodi kada je vaša roba proizvedena između 30% i 50% i to na lokaciji, procenjuje uzorke u odnosu na propise, standarde i vaše ugovore, ističući realne ili potencijalne defekte tako da možete odmah da ih otklonite umesto da sprovodite skupe testove i promene proizvoda kasnije u toku proizvodnog procesa.

Kao vodeća svetska kompanija za kontrolu, potvrdu, ispitivanje i sertifikaciju, SGS poseduje jedinstveno mesto da može da ispuni vaše potrebe kontrolisanja tokom proizvodnje. Kao što možemo da sprovedemo kontrole proizvoda na licu mesta, tako možemo da primenimo kontrole u šire programe osiguranja kvaliteta i unapređenja kvaliteta. Naš program osiguranja kvaliteta osigurava da se standardi kvaliteta održavaju tokom celog proizvodnog procesa, od koncepta dizajna do otpremanja robe, a naš program poboljšanja kvaliteta pruža rešenja za svaki problem koji se pojavi.

DUPRO kontrole SGS-a su osnovni deo kotrola proizvodnje u fabrici za svu potrošačku robu i mogu se ugraditi u vaše procedure osiguranja kvaliteta ili procene rizika. Naši savetnici su na raspolaganju da objasne kako vaša kompanija može da iskoristi prednosti od usluga koje su već pomogle klijentima da bezbedno i efikasno plasiraju hiljade proizvoda na tržište.