Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Potrošačka roba mora da bude usaglašena sa mnogim zahtevima da bi mogla da bude plasirana na međunarodnim tržištima, a to je posebno relevantno kada se odnosi na zdravstvene proizvode i proizvode za osećanje dobrobiti.

Korisnici su zaštićeni strogim zahtevima za proizvode za ličnu upotrebu, kao što su proizvodi za žene, toalet papir, kozmetičke maramice, povezi, tupferi i četkice.

SGS može da potvrdi da su vaši proizvodi usaglašeni sa propisima bez obzira gde želite da ih plasirate. Mi obavljamo naše ispitivanje i kontrolu i pružamo tehničku pomoć proizvođačima, distributerima i trgovcima na malo. Mi nudimo pun spektar usluga da bi se garantovala vaša usaglašenost sa REACH - EU propis o hemijskoj upotrebi - i možemo vam pomoći u vezi zahteva ekološkog dizajna za vaše proizvode.

Tehnički stručnjaci iz SGS-a će vam pomoći da razumete standarde koji se odnose na vaše proizvode i zahteve u pogledu označavanja i uputstava za krajnje korisnike.

Naše laboratorije i stručnjaci širom sveta pružaju efikasnu podršku kako bismo vam pomogli da smanjite rizike i brže da plasirate vaše proizvode na tržište.