Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Da biste obezbedili robu u okviru vašeg lanca snabdevanja, primenjujte TAPA zahteve za bezbednost tereta.

Firme koje skladište veoma vrednu robu kao što su farmaceutski proizvodi, odeća, duvan i maloprodajna i tehnička roba u skladištima i distributivnim centrima primenjuju ovaj standard da bi zaštitile svoja skladišta, kao i skladišta firmi koje za njih transportuju robu.

SGS ima odobrenje Udruženja za zaštitu transportovane imovine (TAPA) da sprovodi sertifikovane procene u skladu sa njihovim zahtevima za bezbednost tereta. Naša procena za TAPA sertifikaciju obuhvata proveru elemenata u okviru vašeg poslovanja, kao što su kontrola pristupa, provere zaposlenih, zaštita perimetra, uređaji za zaštitu od uljeza, sistemi praćenja, oblasti za skladištenje veoma vredne robe i tranzitna kašnjenja. Proces provere vodi računa i o slabostima vaših skladišta, distributivnih centara i objekata za prikupljanje i određuje minimalne bezbednosne mere za vozače.

Kao ključni element upravljanja lancem snabdevanja, TAPA sertifikat za logistiku pokazuje da vodite računa o unapređenju i poboljšanju bezbednosti, kao i o ispunjavanju zahteva kupaca.

Kao vodeće svetsko telo za verifikaciju i sertifikaciju, vršimo provere u skladu sa svetskim i regionalnim zahtevima za bezbednost, kao što su:

  • ISO 28000 (takođe postoji sertifikacija),
  • TAPA TSR, 
  • C-TPAT.

Partnerstvo sa SGS-om zbog TAPA sertifikacije u skladu sa zahtevima za bezbednost tereta vodi ka unapređenju procesa i stručnosti osoblja i održivijim odnosima sa kupcima, čime se postižu rentabilnost i konkurentnost. Mi smo vodeća organizacija na tržištu u polju transporta i bezbednosti lanca snabdevanja.

Unapredite bezbednost lanca snabdevanja uz pomoć SGS provere za TAPA sertifikaciju u skladu sa zahtevima za bezbednost tereta.