Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Pravilno upravljanje vašim isporučiocima štiti vaš brend i reputaciju, obezbeđujući da ti partneri u vašem lancu snabdevanja budu konzistentno usaglašeni sa vašim visokim standardima kvaliteta, bezbednosti ili u vezi sa pitanjima zaštite životne sredine i društvenim pitanjima i da aktivno podržavaju vaše vrednosti.

Program SGS-a provere isporučilaca velikim i malim organizacijama daje vredan alat za redovno proveravanje usaglašenosti ili performansi vaših isporučilaca, dajući vam slobodu da upravljate vašim poslovanjem. Program se sastoji od provera preko druge strane i prilagođenih rešenja sertifikacije preko treće strane, zasnovano na vašim potrebama.

SGS je svetski priznat lider za provere i verifikacije usluga u širokom opsegu delatnosti. Naši visokokvalifikovani proveravači pružaju sveobuhvatne provere isporučilaca na osnovu vaših potreba i specifikacija. Obezbeđujemo vam nezavisne "oči i uši" za utvrđivanje da li vaši isporučioci održavaju standarde kvaliteta koje ste vi utvrdili. Naši proveravači imaju ne samo znanje iz oblasti i poslovanja od važnosti za vašu organizaciju, već su takođe odmah operativniji i rentabilniji od formiranja vašeg sopstvenog ekvivalentnog tima za interne provere isporučilaca.

Program nezavisnog proveravanja isporučilaca SGS-a obezbeđuje vam poboljšan konačni ishod i spokojstvo, koje dolaze od saznanja da je svetski lider verifikovao performanse vaših isporučilaca. Kontaktirajte nas još danas, da biste saznali kako možete imati koristi od programa provere isporučilaca SGS-a.