Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS-ove usluge upravljanja učinkom snabdevača pomažu svakoj organizaciji u lancu vrednosti da ispune vaše standarde za kvalifikaciju, čime se obezbeđuje poboljšanje kvaliteta i poštovanje propisa.

Sa veoma složenim i geografski raširenim lancem snabdevanja, ima smisla angažovati nezavisnog stručnjaka sa međunarodnom prisutnošću kako bi obavio procenu učinka vašeg dobavljača. Mi imamo globalnu mrežu i stručnjake da vam pomognu, čime obezbeđujete da vaši dobavljači:

  • budu u skladu sa globalnim industrijskim standardima;
  • poštuju relevantne lokalne, nacionalne i međunarodne propise;
  • ispune vaše određene kriterijume u procesu i učinku.

Naše usluge kvalifikacije snabdevača u automobilskom sektoru proveravaju vaše partnere u snabdevanju kad je u pitanju kontrola procesa i proizvoda, upravljanje kvalitetom i rizikom, uticaja na zdravlje i bezbednost, ili bilo kojih drugih dodatnih kriterijuma. To znači da vam možemo pomoći da postignete konzistentnost učinka u lancu snabdevanja, podignete standarde kvaliteta i zaštitite svoju reputaciju.

Kontaktirajte SGS već danas da biste saznali kako vaša organizacija može imati koristi od naših usluga kvalifikacije snabdevača.