Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS usluge obezbeđenja lanca snabdevanja – uspešno osigurajte kompletan lanac snabdevanja.

U okviru kompletnog lanca snabdevanja mora da postoji odgovarajući nivo bezbednosti kako bi se osigurao integritet transportovane robe i razmenjenih informacija. Kao vodeća svetska organizacija za usluge obezbeđenja lanca snabdevanja, pomoći ćemo vam da zaštitite kompletan lanac snabdevanja i usredsredite se na strategiju, zaštitu brenda i zadovoljstvo kupaca.

Uz pomoć naše jedinstvene svetske mreže stručnjaka, nudimo vam vrhunsku bezbednost, stručnost i resurse, bez obzira na to gde poslujete. Naši stručnjaci vam omogućavaju da primenite izdržljiva rešenja i razumete zahteve za korišćenje prvoklasnih sistema. Na taj način ćete upravljati svojim aktivnostima bezbedno i u skladu sa savremenom praksom, dok ćete istovremeno biti usredsređeni na stalno unapređenje.

Osim toga, možemo da vam pomognemo da budete usaglašeni sa svim važećim regulatornim zahtevima i programima za bezbednost lanaca snabdevanja, kao što su TAPA, C-TPAT i ISO 28000.

Naše sveobuhvatne usluge obezbeđenja lanca snabdevanja obuhvataju upravljanje bezbednošću i lancima snabdevanja, što omogućava bezbedan transport robe preko granice prilikom uvoza ili izvoza.

Odmah nam se javite da bismo porazgovarali o tome kako možemo uspešno da obezbedimo vaš kompletan lanac snabdevanja.