Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS-ova sertifikacija krovnih i izolacionih materijala - obezbedite da vaši materijali zadovoljavaju sve regulatorne zahteve.

Kada proizvodite izolacione materijale, krovne membrane, krovne elemente ili sisteme za pričvršćivanje, potrebno je da zadovoljite spektar nacionalnih i međunarodnih propisa i smernica. Naša sertifikacija krovnih i izolacionih materijala pruža vam sveobuhvatno ispitivanje i sertifikaciju, koje možete koristiti da pokažete da ispunjavate sve regulatorne obaveze.

Zašto izabrati SGS-ovu sertifikaciju krovnih i izolacionih materijala?

Možemo vam pomoći da:

  • obezbedite da vaši izolacioni materijali, krovne membrane, krovni elementi i sistemi za pričvršćivanje budu u saglasnosti sa svim primenjivim zahtevima;
  • dobijete neophodne sertifikate za vaše proizvode;
  • dobijete nezavisnu proveru vašeg proizvodnog postrojenja i nezavisno testiranje vaših sistema i proizvoda.

Pouzdana sertifikacija krovnih i izolacionih materijala koju pruža svetski lider

Kao vodeća svetska kompanija za testiranje, verifikaciju, proveru i sertifikaciju, nudimo iskustvo, stručnost i resurse bez premca. Kao stručnjaci u industrijii građevinskih materijala, nudimo globalnu mrežu akreditovanih laboratorija. Takođe posedujemo akreditacije za većinu sertifikacionih sistema širom sveta. Zahvaljujući tome, u idealnom smo položaju da vam pomognemo da dokažete usaglašenost vaših proizvoda gde god da se nalazite.

Naše usluge sertifikacije krovnih i izolacionih materijala uključuju:

  • testiranje proizvoda, sistema i opreme;
  • provere proizvodnih postrojenja i sistema;  
  • izdavanje sertifikata i izjava o usaglašenosti.

Kontaktirajte nas još danas da biste saznali kako vam naša sertifikacija krovnih i izolacionih materijala može pomoći da zadovoljite sve regulatorne zahteve.