Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS-ova sertifikacija materijala - budite usaglašeni sa međunarodnim i regionalnim direktivama i propisima širom sveta.

Bilo da projektujete, proizvodite ili snabdevate materijalima, potrebno je da se pridržavate međunarodnih i regionalnih direktiva i propisa širom sveta. Mi posedujemo akreditacije za većinu standarda i regionalnih propisa. Kao rezultat toga, možemo da vam obezbedimo sertifikaciju materijala bilo gde u svetu.

Kao svetski lider u sertifikaciji materijala, nudimo vam iskustvo, stručnost i resurse bez premca. Naši inspektori razumeju uslove propisane zakonom i regulatorne zahteve širom sveta, tako da vam mogu pomoći da steknete sertifikaciju materijala za bilo koje ciljno tržište.

Uz jedinstveno prisustvo širom sveta, nudimo vam pogodne usluge "sve na jednom mestu" na globalnom nivou duž čitavog lanca snabdevanja materijalom, od projektovanja i proizvodnje do sklapanja, konačnog kontrolisanja i provere usaglašenosti. Pored toga, naše znanje i iskustvo, kao i stručnost protežu se izvan redovnih usluga sertifikacije. Takođe, možemo vam pomoći da razumete koncept i proces sveobuhvatne sertifikacije.

Kontaktirajte nas već danas da biste saznali kako naše usluge sertifikacije materijala mogu da vam pomognu da budete usaglašeni sa međunarodnim i regionalnim, direktivama, kao i propisima širom sveta.