Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS-ove usluge sertifikacije za EAC Evroazijske ekonomske zajednice - potvrdite da vaši proizvodi ispunjavaju zahteve EEU sa oznakom evroazijske usklađenosti (EAC).

Kao izvozniku robe široke potrošnje i industrijske robe državama članicama Evroazijske ekonomske zajednice (EAEU), uključujući Rusiju, Belorusiju, Kazahstan, Jermeniju i Kirgistan, vaši proizvodi moraju da zadovolje određeni dijapazon EAEU zahteva.

Kao vodeća svetska kompanija za sertifikaciju, nudimo vam iskustvo bez premca u zadovoljavanju zahteva za EAEU. Mi vam obezbeđujemo resurse, stručnost, status akreditovanog tela za sertifikaciju i akreditovane objekte za testiranje kako bismo vam pomogli da potvrdite usklađenost proizvoda sa EAEU tehničkim propisima i dobili odobrenja koja su vam potrebna da biste pristupili tržištu EAEU.

Uspešna procena usaglašenosti od strane SGS-a proizvođačima omogućava da svoje proizvode označe sa EAC oznakom.

Nudimo vam:

  • temeljno poznavanje međunarodnih i ruskih standarda: možemo vam pomoći da pronađete zajednički jezik u dva sistema tehnikih propisa, brzo i efikasno;
  • jedinstven globalni domet sa predstavništvima u svim većim zemljam koje trguju sa EAEU: u mogućnosti smo da upravljamo složenim projektima koji obuhvataju veći broj zainteresovanih strana i država, pružajući vama, vašim klijentima, partnerima i dobavljačima lokalnu uslugu na lokalnim jezicima – širom sveta;
  • iskustvo u obezbeđivanju usklađenosti: pružamo temeljno poznavanje zahteva tehničkih propisa;
  • ažurne informacije o normativnim zahtevima i procedurama u EAEU: omogućavamo vam da postignete konstantnu usklađenost sa najnovijim zakonskim promenama;
  • svetsku reputaciju integriteta, transparentnosti i nepristrasnosti: mi smo prvi izbor klijenata širom sveta kojima je potrebna pouzdana, akreditovana organizacija za sertifikaciju usklađenost sa normativima i dobijanje sertifikata o usklađenosti na jednom obrascu za trgovinu u okviru EAEU.

Naše usluge sertifikacije za ulazak vaših proizvoda na tržište Evroazijskog ekonomskog saveza su sledeće:

  • ispitivanje u akreditovanim laboratorijama;
  • izdavanje sertifikata o usaglašenosti jednim obrascem;
  • pomoć pri registrovanju deklaracija o usklađenosti na jednom obrascu.

Kontaktirajte nas već danas da biste saznali kako naše usluge obezbeđivanja usaglašenosti mogu da vam pomognu da dobijete sertifikaciju koja vam je potrebna za trgovinu u okviru Evroazijske ekonomske zajednice.