Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Usluge provere plana su usluge projektnog finansiranja koje obavlja kompanija SGS, a kojima se proverava kvalitet predloženog plana primene projekta.

Da biste saznali kako možemo da vam pomognemo, pozovite naš tim stručnjaka za projektno finansiranje već danas.

Naši nezavisni konsultanti pružiće vam stručne savete kako bi vam pomogli da osigurate uspešan završetak vašeg projekta na vreme i u okviru vašeg budžeta. Mi proveravamo adekvatnost predloženog plana primene, uključujući i određivanje odgovarajućeg redosleda zadataka i aktivnosti. Ispitujemo predviđeni vremenski okvir kako bismo osigurali da očekivani rokovi završetka budu realistični i ostvarljivi. Kao lider u uslugama projektnog finansiranja, pružamo vam usluge koje su vam potrebne za zaštitu vaše investicije od odlaganja primene i premašivanja troškova.

Uz dokazano iskustvo u proveri velikih investicija sa strukturom projektnog finansiranja, mi smo, kao pouzdana i nezavisna treća strana, najbolji izbor za obavljanje provere vašeg plana.

Naša globalna mreža projektnih stručnjaka poseduje tehničku i finansijsku stručnost u različitim sektorima industrije. Oni su pouzdan izvor najnovijih informacija iz oblasti industrije. Oni takođe shvataju posledice tehničkih problema i rizika povezanih sa širokim spektrom struktura projektnog finansiranja, uključujući i planove izgradnje i budžet za kapitalne rashode.

Naše usluge procene daju vam savet koji pruža kritičnu osnovu za procene kreditnih odbora i za pregovore o dokumentaciji. Naši stručni konsultanti mogu da vam ponude dalje praćenje tehničkih pitanja sve do zaključenja finansijskog aranžmana, pa i nakon toga.

Sa sponzorom vašeg projekta sarađujemo u cilju:

  • ponude saveta za ključne prekretnice projekta;
  • identifikovanja verovatnih rizika povezanih sa planom primene vašeg projekta;
  • provere plana isplata iz različitih izvora finansiranja;
  • razmatranja neophodnih promena kao rezultata naše procene rizika;
  • potvrde realističnog ostvarenja ključnih prekretnica;
  • procene mogućih prepreka za završetak projekta prilikom pokretanja projekta, tehničkog prijema i komercijalnog korišćenja projekta;
  • preporuke korektivnih mera kako bi se izbegla odlaganja.

Kao nezavisni konsultant, pružamo neprocenjivu pomoć vašem projektu osiguravajući da ne dođe do sukoba interesa sa angažovanim partnerima iz oblasti inženjeringa, nabavke i izgradnje (EPC), inženjeringa, nabavke, izgradnje i upravljanja (EPCM), kao i sa dobavljačima i sponzorima projekta.

Pozovite naš iskusni tim za projektno finansiranje već danas kako biste saznali kako naše usluge provere plana mogu da budu od koristi za vaš projekat.