Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Usluge planiranja projektnog upravljanja koje obavlja kompanija SGS pomažu vam da zaštitite svoju investiciju rentabilnim planiranjem primene projekta uz nadzor, uz podršku opsežnog plana budžetskih isplata. Pozovite naš iskusni tim za projektno finansiranje već danas.

Sa našim dokazanim iskustvom u obavljanju nadzora velikih investicija sa javnim ili privatnim finansiranjem, mi smo vaš najbolji partner za osiguranje uspeha upravljanja vašim projektom. Naša globalna mreža projektnih stručnjaka poseduje tehničku i finansijsku stručnost u različitim sektorima industrije. Oni mogu da vam pruže savete u svim fazama životnog ciklusa vašeg projekta. Sa vašim projektnim partnerima sarađujemo u cilju:

  • definisanja glavnih zadataka i prekretnica vašeg projekta koji su potrebni da bi se obavila njegova uspešna primena bez odlaganja i premašivanja troškova;
  • istraživanja verovatnih rizika povezanih sa planom primene vašeg projekta;
  • identifikovanja ključnih prekretnica do završetka projekta i neophodnih promena kao rezultata procene vaših rizika;  
  • provere i procene toka primene, statusa glavnih zadataka i svih budžetskih i drugih pitanja koja mogu da utiču na završetak projekta u skladu sa dogovorenim rokom i budžetom;   
  • razmatranja i preporuke korektivnih mera i mera poboljšanja kako bi se izbegla odlaganja projekta.

Kao nezavisni konsultant, pružamo neprocenjivu pomoć vašem projektu osiguravajući da ne dođe do sukoba interesa sa angažovanim partnerima iz oblasti inženjeringa, nabavke i izgradnje (EPC), inženjeringa, nabavke, izgradnje i upravljanja (EPCM), kao i sa dobavljačima i sponzorima projekta.

Naš posvećeni tim za upravljanje projektom pruža vam sveobuhvatne savetodavne usluge tokom čitavog trajanja vašeg projekta. Pozovite naš tim za projektno finansiranje već danas da biste saznali više.