Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS-ova služba za usaglašenost sa propisima – pomaže vam da dobijete dozvole koje su vam potrebne za implementaciju vaših industrijskih projekata u Rusiji.

Da biste započeli vaš industrijski projekat u Rusiji, kao što je izgradnja fabrika ili proizvodnih pogona, potrebno je da dobijete niz odobrenja za inženjering, građevinarstvo i druge tehničke poslove. Kao rezultat toga, za vaš projekat potrebne su različite dozvole, potvrde, licence i druga odobrenja da biste mogli da pustite u rad vaše gradilište.

Dobijanje dozvola koje su vam potrebne kako biste implementirali vaš projekat može biti složeno, jer zahteva koordinaciju sa različitim nacionalnim i lokalnim vlastima. Na primer, veliki investicioni projekat može zahtevati do 500 dokumenata za dozvolu.

SGS-ova služba za usaglašenost sa propisima pomaže vam da dobijete dozvole koje su vam potrebne za implementaciju vaših industrijskih projekata u Rusiji.

Kao vodeća svetska kompanija za kontrolisanje, verifikaciju, sertifikaciju i ispitivanje, nudimo vam iskustvo bez premca na polju ruskih standarda. Kao rezultat toga, možemo vam pomoći da prevaziđete barijere za lakši i bezbedniji pristup implementaciji vašeg projekta.

Naša služba za usaglašenost sa propisima za industrijske projekte u Rusiji obuhvata:

  • Konsultovanje o metrološkoj usaglašenosti – pomoći će vam da razumete kako da brzo i najekonomičnije postignete metrološku usaglašenost za vaš investicioni projekat 
  • Upravljanje usaglašenošću sa propisima za projekte– pomoći će vam da brzo i najekonomičnije postignete potpunu usaglašenost sa propisima za vaš investicioni projekat

Kontaktirajte nas već danas da biste saznali više o tome kako naša služba za usaglašenost sa propisima može da vam pomogne da ostvarite vaše industrijske projekte u Rusiji.