Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Usluge obavljanja zakonski obaveznih kontrola i dobrovoljnih kontrola koje pruža kompanija SGS – ostvarite zadovoljenje svih zahteva za kvalitet i funkcionisanje.

Vaše instalacije, oprema i materijali moraju da zadovolje brojne zakonski obavezne i dobrovoljne zahteve. Posedujemo akreditacije za sve važnije standarde i regionalne propise, što nam omogućava da vam ponudimo sveobuhvatni spektar usluga obavljanja zakonski obaveznih i dobrovoljnih kontrola kako bismo vam pomogli da osigurate kvalitet, celovitost i očuvanje zdravlja i bezbednosti.

Kao svetski lider na polju usluga obavljanja zakonski obaveznih i dobrovoljnih kontrola, nudimo vam iskustvo, stručnost i resurse bez premca, bilo gde u svetu. Mi smo ovlašćena organizacija za većinu evropskih direktiva i posedujemo neophodne akreditacije za pružanje usluga obavljanja kontrola i certifikacije za različita tržišta širom sveta.

Kontaktirajte nas još danas da biste saznali kako naše usluge obavljanja zakonski obaveznih kontrola i dobrovoljnih kontrola mogu da osiguraju usaglašenost vaše imovine sa svim zahtevima za kvalitet i funkcionisanje.