Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS-ovo upravljanje integritetom osnovnih sredstava - održava vaša osnovna sredstva pogodnim za upotrebu putem efikasnog programa za upravljanje imovinom koji obezbeđuje pouzdanost, tehnički integritet, bezbednost i poštovanje propisa.

Osiguravanje tehničkog integriteta, bezbednosti i pouzdanosti vaših objekata i opreme je prioritet. Međutim, uz povećane radne troškove i ograničene resurse, uvođenje potpuno usaglašenog programa za integritet osnovnih sredstava može biti otežano. Naša usluga upravljanja integritetom osnovnih sredstava može vam pomoći da održavate vaša osnovna sredstva i obezbedite pogodnost za upotrebu, pouzdanost, bezbednost i usaglašenost sa svim važećim propisima.

Zašto treba da koristite SGS-ove usluge upravljanja integritetom osnovnih sredstava?

Možemo vam pomoći da:

  • uspostavite efektivan program za integritet osnovnih sredstava koji će se pridržavati svih važećih propisa i standarda bezbednosti;
  • poboljšate tehnički integritet vaših osnovnih sredstava, kao i da uočite i otklonite rizike;
  • održavate svoja osnovna sredstva i obezbedite pogodnosti za upotrebu, bezbednost i pouzdanost;
  • produžite vek trajanja svoje imovine na najpouzdaniji, najbezbedniji i najekonomičniji mogući način.

Pouzdano upravljanje integritetom osnovnih sredstava koje vrši vodeća svetska kontrolna kuća

Kao vodeća svetska kompanija za kontrolisanje, ispitivanje, verifikaciju i sertifikaciju, nudimo iskustvo, stručnost i resurse bez premca. To je razlog zašto smo mi prvi izbor klijentima kojima je potreban efikasan program za upravljanje integritetom osnovnih sredstava širom sveta.

Bez obzira na to gde se nalazi vaša imovina, mi možemo pronaći rešenje koje odgovara vašim potrebama, uz efikasno osoblje i prisutnost širom sveta, možemo vam pomoći da postignete ciljeve u oblasti kontrolisanja, inženjeringa, upravljanja podacima i bezbednosti.  

Naši programi za upravljanje integritetom osnovnih sredstava obuhvataju:

  • upravljanje razvojem;
  • primenu;
  • analizu neusaglašenosti.

Kontaktirajte nas već danas da biste saznalli kako naše usluge mogu da vam pomognu da primenite i upravljate potpuno usklađenim i efektivnim programom za upravljanje integritetom osnovnih sredstava.