Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Sa nepredvidivim promenama cena energije i sve strožim propisima za energetsku efikasnost, od suštinske je važnosti kako upravljate svojim energetskim resursima.

Dobar menadžment energijom može da vam pomogne da smanjite svoje troškove poslovanja i proizvodnje, kao i da kontrolišete svoj uticaj na životnu sredinu, ako što su emisije gasova staklene bašte.

SGS pomaže da upravljate svojim energetskim performansama predviđanjem niza provera menadžmenta energijom, sertifikacijom i rešenjima obuke. Pomoću naše svetske mreže, pružamo rešenja koja zadovoljavaju vaše potrebe u nizu raznovrsnih oblasti.

Posvećenost unapređenju vaših zapisa o životnoj sredini na osnovu evidencije, bitna je u današnjem poslovnom svetu i može vam pomoći da dobijete prednost nad konkurencijom. Naše usluge u upravljanju energijom omogućavaju vam da poboljšate sisteme i procese koji treba da vam povećaju energetske performanse i da obezbedite dokaz o usaglašenosti sa standardima koji su merilo najbolje prakse u vašoj industriji.

Pozovite naše stručne timove još danas za više informacija.

Unapređenje ljudi i preduzeća sa SGS Akademijom

Kao globalni lider u profesionalnoj obuci, nudimo centre izvrsnosti širom sveta, pružajući najbolja rešenja za učenje i razvoj koja su prilagođena upravo vašim potrebama.

Dokazali smo svoju uspešnost u vođenju javnih, kao i kurseva na mreži i u okviru firme za najveće svetske kompanije i vladine organizacije. Osim toga, uz naše stručne i iskusne trenere koji poseduju praksu u svojoj oblasti, naša obuka nije samo teorija, već vam donosi i dragocene uvide iz realnog života. Kao rezultat toga, možete imati poverenja u nas da ćemo vam isporučiti veoma kvalitetnu i doslednu obuku i razvoj na svakom nivou vaše organizacije i to bilo gde na svetu.

Koja god da je vaša delatnost, koja god da je tematika, kontaktirajte nas da biste saznali kako SGS akademija može da vam pomogne.