Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Naše sveobuhvatne usluge upravljanja otpadom uključuju usluge prerade opasnih industrijskih otpadnih proizvoda.. Pozovite naše iskusne timove još danas za plan koji će odgovarati vašem poslovanju.

Skladištenje, rukovanje i transport opasnih hemijskih i ostalih proizvoda je podvrgnuto strogim zakonskim propisima. Zašto da rizikujete bez potrebe? Naš iskusni i kvalifikovani tim vam može obezbediti najnovije informacije o tehnikama vezanim za kontrolu upravljanja otpadom i logistiku koja je finansijski isplativa i bezbedna po životnu sredinu.

Mi vršimo obradu širokog spektra materijala uz rigorozni sistem za kontrolu da bismo ispunili standarde za zaštitu životne sredine. Naša rešenja za finansijsku isplativost i efikasno korišćenje svih vaših resursa obuhvataju i preradu otpada. Mi istražujemo načine za smanjenje količine otpada, obrade koje će ga učiniti stabilnijim i pogodnijim za pakovanje i dugoročno skladištenje, ako je neophodno. Mi možemo da prepakujemo vaš otpad i preradimo vaše kontejnere za ponovnu upotrebu.

Za one materijale koji se ne mogu ponovo koristiti, mi možemo istražiti načine obezbeđivanje posrednog skladištenja, bezbednog po životnu sredinu ili uklanjanje otpada. Naše tehničari su licencirani za prikupljanje, transport i obradu opasnih otpada, i mi vam možemo izdati sertifikaciju da je vaše upravljanje otpadom ispunilo najviše ekološke standarde.

Potvrditee vašu posvećenost za uspešnu zaštitu životne sredine i pozovite naše timove još danas za rešenje za preradu otpada.