Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Usluge upravljanja projektima koje obavlja kompanija SGS – smanjite rizik i osigurajte kvalitet i završetak vašeg projekta na vreme i u okviru predviđenog budžeta.

Bez obzira na to o kakvom se projektu radi, želite da osigurate da se on završi na vreme i u okviru predviđenog budžeta. Pored toga, želite da osigurate kvalitet projekta. Sprovođenje ovih ciljeva u delo podrazumeva koordinisanje brojnih složenih elemenata. U tome vam naše usluge upravljanja projektima mogu pomoći.

Zašto bi trebalo da izaberete usluge upravljanja projektima koje obavlja kompanija SGS?

Možemo vam pomoći da:

  • smanjite tehničke rizike;
  • sprečite greške;
  • kontrolišete budžete;  
  • održavate vaš projekat u granicama planiranog rasporeda;  
  • ostvarite usaglašenost sa svim primenljivim zahtevima, bilo da se radi o regulatornim, dobrovoljnim ili zahtevima klijenta.

Usluge upravljanja projektima svetskog lidera kojima možete verovati

Kao vodeći svetski pružalac usluga upravljanja projektima, osiguravamo uspeh čitavog dijapazona raznovrsnih projekata u svim privrednim granama. Da biste osigurali uspeh vašeg projekta i smanjili rizike, obezbeđujemo vam globalnu mrežu bez premca i stručnost na brojnim poljima, gde god da su vam potrebni.

Kao rezultat toga, možemo da vam pomognemo da koordinišete i upravljate svakim korakom vašeg projekta – od pregleda, odobrenja, nabavke, nadzora izgradnje, potvrde i kontrole sve do ispitivanja i tehničkog prijema projekta. Pored toga, naši specijalizovani timovi inženjera i tehničara nude vam nezavisno iskustvo, mišljenja i savete i pomažu vam da ostvarite usaglašenost sa regulatornim zahtevima i zahtevima standarda kvaliteta.

Obratite nam se već danas kako bismo razmotrili na koji način naše usluge upravljanja projektima mogu da vam pomognu da smanjite rizike i osigurate kvalitet i završetak vašeg projekta na vreme i u okviru budžeta.