Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Usluge povezane sa mašinama i opremom koje obavlja kompanija SGS – pomažu vam da ostvarite usaglašenost sa svim relevantnim propisima i standardima.

Bilo da projektujete, proizvodite, isporučujete ili koristite mašine ili industrijsku opremu, neophodno je da ostvarite usaglašenost sa spektrom međunarodnih i regionalnih direktiva i propisa.

Naše usluge povezane sa mašinama i opremom mogu da vam pomognu da ostvarite usaglašenost sa svim relevantnim propisima, standardima i direktivama u svakoj fazi – od projektovanja i razvoja proizvoda sve do njegovog korišćenja.

Kao vodeća svetska kompanija za kontrolu, certifikaciju, potvrdu i ispitivanje, nudimo vam stručnost, iskustvo i resurse bez premca. Uz našu jedinstvenu globalnu mrežu, nudimo vam akreditacije za sve važnije međunarodne standarde i regionalne propise. Kao rezultat toga, možemo vam obezbediti sveobuhvatne usluge ispitivanja, kontrole, potvrde i tehničkog savetovanja za mašine i opremu širom sveta.

Da biste razmotrili kako naše usluge povezane sa mašinama i opremom mogu da vam omoguće da ostvarite usaglašenost sa svim relevantnim propisima i standardima, kontaktirajte nas već danas.