Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS-ove usluge za vreme faza konstrukcije i tehničkog prijema industrijskih postrojenja - sveobuhvatni opseg usluga, od planiranja do puštanja u rad, koji osigurava uspešan završetak vašeg projekta.

Prilikom izgradnje industrijskog postrojenja, da biste osigurali uspešan završetak, potrebno je da razmotrite mnoge aspekte tokom faza izgradnje i tehničkog prijema.

Na primer, tokom izgradnje je potrebno da potvrdite da su svi radovi isporučeni u okviru dogovorene cene i vremenskih okvira i da su u saglasnosti sa tehničkom dokumentacijom, propisima, standardima i dozvolom za izgradnju. Takođe je potrebno da obezbedite da svi dokumenti, sertifikati i deklaracije budu pravilno popunjeni i i izdati.

Kada bude spremno za rad, vašem novom industrijskom postrojenju će biti potreban sistem za podršku koji će preneti objekat iz faze izgradnje u fazu rada. Pokretanje zahteva obučeno osoblje, funkcionalnu opremu i u potpunosti testirane sisteme. Usled toga, upravljanje tehničkim prijemom postrojenja je od ključnog značaja za započinjanje rada uspešno i na vreme.

Naš sveobuhvati spektar usluga tokom faza izgradnje i tehničkog prijema nudi efikasnu podršku uspešnom vođenju vašeg industrijskog postrojenja, od faze planiranja pa sve do faze rada.

Nudimo neprevaziđenu industrijsku stručnost, iskustvo i resurse. Zahvaljujući tome, možemo vam pomoći da smanjite tehničke rizike, sprečite greške u izgradnji, ostvarite usaglašenost sa svim relevantnim propisima i standardima, kontrolišete budžete i držite se rasporeda.  

Pomoću naše globalne mreže od preko 1.000 poslovnica širom sveta, možemo da podržimo vaš industrijski projekat u svakoj fazi i u većini zemalja.

Kontaktirajte nas još danas da biste saznali kako naše usluge tokom faza izgradnje i tehničkog prijema mogu da osiguraju uspešan završetak vašeg industrijskog projekta.