Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS je stekao globalnu reputaciju u pružanju preciznih, nezavisnih analitičkih usluga. Imamo neuporediv obim stručnosti i opreme za izvođenje analitičkog ispitivanja koje će pomoći rastu vašeg poslovanja radi dostizanja punog potencijala.

SGS-ovi hemičari i analitički profesionalci rade u najsavremenijim laboratorijama širom sveta. Naša kontrola kvaliteta i dosledna usaglašenost sa međunarodnim standardima utvrđuju da vaša analiza isporučuje podatke koji su pouzdani i prepoznatljivi kompanijama, bankama i finansijerima širom sveta. SGS-ove analitičke usluge obuhvataju:

  • hemijsku analizu i testiranja
  • fizičko ispitivanje
  • geohemijsku analizu
  • komercijalnu analizu
  • programe testiranja stručnosti laboratorije

SGS veruje u svrsishodan pristup analizi. Radimo sa vama na razvijanju analitičke strategije koja je efikasna, blagovremena i dizajnirana za nivo preciznosti koji vam je potreban.  

Široki spektar ključnih mogućnosti, kvalifikovani kadar i pristup usmeren ka vašim jedinstvenim potrebama, načinili su od SGS-a vodeću firmu u analitičkim uslugama. Imajte poverenja u nas da ćemo isporučiti podatke koji su vam potrebni da donesete informisane odluke u svom poslovanju.