Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Detaljno razumevanje fizičkih i mehaničkih kvaliteta vaših proizvoda je od suštinske važnosti ako treba da pokažete bezbednost, kvalitet i trajnost svojih proizvoda klijentima i smanjite rizik od vraćanja ili povlačenja proizvoda.

SGS je vodeća svetska organizacija u izvođenju fizičkih i mehaničkih testova bezbednosti, stabilnosti i pouzdanosti uzoraka u velikom broju delatnosti, uključujući robu široke potrošnje, maloprodaju i automobilsku industriju.

S obzirom da su podržane globalnom mrežom od preko 1.200 laboratorija i kancelarija, i veoma veštim stručnjacima u svom polju, naše službe za fizička i mehanička ispitivanja imaju kako međunarodni domet tako i znanje o lokalnih regulatornim zahtevima, i stoga možete biti sigurni da dok kreiramo program sa testovima koji treba da ispune vaša određena očekivanja, takođe imamo u vidu očekivanja vaših klijenata i nadzornih organa.

Naše usluge fizičkih ispitivanja obuhvataju:

  • Testovi stabilnosti
  • Testovi snage
  • Testovi trajanja
  • Vremensko uslovljavanje

Mogu se koristiti u vidu nezavisnih ispitivanja ili integrisani u širi program koji obuhvata metode mehaničkih ispitivanja koji identifikuje potencijalne probleme kao što su:

  • Lom
  • Lepljenje
  • Deformacija 
  • Zamor

Usluge mehaničkih i fizičkih ispitivanja mogu se primeniti u bilo kojoj fazi ispitivanja, od ispitivanja kvaliteta sirovina do preglega trajnosti krajnjih proizvoda. Oni se izvode na izuzetno velikom nizu različitih materijala i proizvoda, uključujući kozmetičke i higijenske proizvode, sportske i proizvode za rekreaciju, proizvode za unutrašnje opremanje kuće, pakovanja, igračke i nove artikle i unutrašnje materijale automobila.

Fizički i mehanički testovi SGS-a pomažu firmama da postanu konkurentne prikazivanjem njihove trajnosti, stabilnosti i bezbednosti po klijente. Naši savetnici su na raspolaganju da posavetuju o pogodnostima koje bi one mogle da pruže vašem poslovanju.